Verlangen naar het onbereikbare, heb jij dat nog nooit meegemaakt? Een onbeantwoorde liefde, een verloren geloof, een langgekoesterde jeugddroom, een doel dat nog niet voltooid of ooit compleet mislukt is. Daar gaat de muziek van Sleepstorm over. Melancholische electro-rock-pop is de naam van hun eclectische muziekstroming. Want een genre op zich laat de luistermuziek van Sleepstorm zich moeilijk in één vakje vatten. Dan weer sfeervol, dan weer dansbaar, dan weer hard in je gezicht. Net als de emoties die je voelt tijdens de reis naar het imaginaire eindstation...

Een poster met 10 positieve spreuken aan de muur van een autenthieke vakantiewoning in de Ardennen was de aanleiding voor de eerste release van Sleepstorm "Dream Big". Nooit eerder is zoveel optimisme in zo korte tijd om zeep geholpen met zware teksten en meeslepende muziek.

De tweede CD getiteld "The Dark Of The Day" ziet in oktober 2017 het levenslicht. Sleepstorm is verder gegaan op de weg die eerder is ingeslagen maar de songs zijn donkerder, geheimer, fantasierijker en spannender geworden. Een gevoelige plaat die haarfijn de mankementen van leven en het einde toont.

Over Sleepstorm

Groepsleden

Opgericht

Genres

  • Melancholische electro rock-pop

Geboorte van een band

Sleepstorm is opgericht op de resten van enkele lokale Nederlandse bands, waaronder Desert Rose, Fables, Jelly Flower, Imperium and Souls of Inbetween, allemaal bands uit de regio rond Hengelo (Overijssel).

EnglishNederlands

Deze site maakt gebruik van cookies  Ik weet het

get up